Cautare

3739 de rezultate pentru "interviu edi vasile" (4.44 secunde)
Vasile Milea, Drumul Taberei, Str. ... Nitu Vasile, Bd. ... Nitu Vasile, cu intoarcere in rondul din intersectia Str. Nitu Vasile/Str.Emil Racovita, Str. Nitu Vasile, Sos.
Se intalneste Gheorghe cu Vasile: - Vasile, tie tot 50 dolari ti-o dat? - Tot, mai Gheorghe!, zise Vasile nemultumit. ... La care Gheorghe catre Vasile: - Vezi mai Vasile, John isi tine baiatul la facultate pe banii nostri!
La noi teritoriul este o povara in loc sa fie o resursa extraordinara Viceprim-ministrul Vasile Dincu, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, a participat, astazi, 31 octombrie a.c., la FORUMUL PARTENERIATE PENTRU DEZVOLTAREA ROMÂNIEI:
huna - Vasile Andru - scriitor - Bogdan Grigore - trainer - Vasile Danila - doctor - Ana-Maria Stefanescu - terapeut - Cristina Craciun - terapeut - Valeriu Mihai Panoiu - astrolog - Aniela Sircu - sexolog - Aida Calin - trainer - Patricia Cihodaru - psiholog - Gabriela Cristina Hlusak - maestru ThetaHealing® - Diana Vasile - conf.
G-ral Vasile Milea - Bd. ... G-ral Vasile Milea - Sos. ... Vasile Milea - Sos. ... Vasile Milea - Sos. ... G-ral Vasile Milea - Bd.
Liderul sindicatului, Catalin Vasile, pe care il cunosc de ceva vreme, a vorbit cu acea ocazie despre faptul ca salariatii de la Politia Comunitara nu sint platiti corespunzator pentru orele lucrate simbata si duminica si ca cei pe care ii reprezinta sint nevoiti sa lucreze pe timp de iarna cu echipament neadecvat.
"Regele" n-a vrut sa comenteze subiectul convocarilor la echipa nationala, in ziua in care selectionerul Edi Iordanescu a anuntat lotul Romaniei pentru meciurile cu Slovenia si Republica Moldova.
ADEVARUL - INTERVIU Ion Cristoiu, jurnalist: ... - Dar ce spuneti despre specia asta jurnalistica numita interviu? ... Cel mai tare ma amuza Vasile Alecsandri:
In afara de sefii serviciilor deconcertate, la "apel” si-au facut aparitia si primarii Dumitru Moinescu, Doru Calapod, membrii PNL si PD (cu diferite functii prin partidele in cauza sau prin Consiliul Local sau Judetean Constanta), dar si parlamentarii de Constanta - ca de exemplu Laurentiu Mironescu, Stelian Dutu, Gelil Eserghep si Edi Martin (probabil prezent pentru a-si sustine moral tatal, ex-prefectul Gheorghe Martin).
Interviu cu prof.univ.dr. ... Il chema Nicolae Vasile si invatatorul sau, observand ca este un copil dotat deosebit, a sfatuit familia sa-l lase sa plece la Ploiesti, sa urmeze acolo scoala. Acest invatator a propus si schimbarea numelui din Vasile in Basilescu.
Fostul vicepresedinte al PSD Ioan Rus se declara, intr-un interviu publicat luni in cotidianul "Ziua de Cluj", "dezamagit" de prestatia presedintelui partidului, Mircea Geoana, care nu s-a putut ridica la nivelul proiectului de modernizare a PSD si il acuza pe acesta de lipsa de barbatie.
Greii partidului (Emil Boc, Adriean Videanu, Vasile Blaga si Radu Berceanu) l-au descalificat insa recurgind la subterfugii statutare conform carora pentru a detine o asemenea functie este necesara o vechime de minim doi ani in parlament.
Posibilitatea ca Dinu Patriciu sa fie nominalizat premier,intentia lui Vasile Blaga de a organiza un puci in PDL indepartand aripa Boc-Udrea si construind apoi un guvern de uniune nationala, refacerea ADA sunt cateva din zvonurile ce au scos din lentoarea estivala pe cei pasionati de jocul politic.Refacerea aliantei DA.
Traian Basescu profita de orice ocazie pentru a-i mai trage cate un cap in gura fostului ministru de interne, Vasile Blaga. ... In aceste conditii, Basescu i-a dat joi seara Elenei Udrea un mic ajutor umplandu-l pe Blaga de reprosuri, intr-un interviu acordat televiziunii publice.
"Vasile Blaga trage cu mitraliera in ARD" In al doilea rand, gruprile din ARD se afla intr-un conflict continuu. ... Inregistram o multitudine de ciocniri intre aceste grupari și observam și o incercare de erodare a lui Vasile Blaga.
Raed Arafat a anuntat pe cine voteaza Presedintele PSD Mures, deputatul Vasile Gliga, a salutat marti, intr-o conferinta de presa, aparitia doctorului Raed Arafat printre personalitatile care sustin campania pentru prezidentiale a lui Victor Ponta. ... Nu se face asta', a spus Vasile Gliga.
Intr-o emisiune televizata, fostul premier Radu Vasile si-a amintit de perioada dificila in care a guvernat, afirmand ca liderul democrat s-a aflat la orginea tuturor crizelor care au dus la schimbari succesive ale guvernelor CDR.
Fostul senator PSD de Buzau in mandatul 2000-2004, Constantin Toma, si-a dat demisia din partid dupa ce a aflat ca senatorul Ion Vasile a fost reales sef al Organizatiei judetene a PSD Buzau, alti primari din judet declarand ca vor lupta din interiorul partidului pentru ca Vasile sa fie inlaturat.
"Nici Dumnezeu daca mi-ar fi cerut demisia nu mi-as fi dat-o!" Dintre toti democratii, cel mai revoltat de ideea unei demisii este seful Garzii de Mediu Constanta, Vasile Petro (unul dintre cei carora le si gasim o mai mare intelegere de altfel):
De altfel, in cursul zilei de ieri, 14 februarie a.c., a fost emis ordinul prin care sefului i s-a aprobat cererea de pensionare, semnata de ministrul Vasile Blaga.
google-analytics.com